+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Van Boetzelaerstraat 63 III, AMSTERDAM

Van Boetzelaerstraat 63 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 75 m2
€ 385.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Zeer goed onderhouden appartement ca. 75m² met een woonkeuken die grenst aan het ruime balkon dakterras op loopafstand van het Westerpark. Het appartement is in 2011 volledig gerenoveerd.


Ligging:
Het appartement bevindt zich in de gezellige Staatsliedenbuurt, in het stadsdeel Westerpark. Op loopafstand bevinden zich alle nodige voorzieningen zoals winkels, sportscholen, restaurants en cafés. Het Westergasterrein ligt eveneens op een paar minuten lopen en vormt de bruisende kern van het stadsdeel. Hier vinden 's zomers gezellige (muziek)festivals en evenementen plaats, er is een grote picknick zonneweide en het gezellige Westerterras en Westerunie bieden je een bruisend nachtleven. Het appartement is ook gunstig gesitueerd ten opzichte van de Jordaan (enkele fietsminuten) en het Centraal Station (10 fietsminuten). De uitvalswegen zijn bereikbaar binnen 10 autominuten (S-103) met o.a. de Ring A-10 richting Schiphol (A-4), Utrecht (A-2) en Haarlem.


Indeling:

Via trap bereik je de derde verdieping, hier bevinden zich de slaapkamer(s), badkamer en separate toilet. De master bedroom heeft een inloopkast die tevens omgebouwd kan worden tot 2de slaapvertrek.

De luxe badkamer is voorzien van ligbad, separate inloop "regendouche", wastafelmeubel en designradiator. Het sanitair is van het merk Villeroy en Boch in de kleur wit en de kranen van het merk Grohe. De wanden zijn betegeld met een matte witte wandtegel afmeting 30 x 60 cm en op de vloer ligt een antracietkleurige vloertegel (Mosa "Greys") afmeting 60 x60 cm.
De Wasmachine/droger aansluiting bevindt zich in een aparte kast in de badkamer.

Via de trap bereik je de 4de verdieping die uitkomt op de lichte ruime en sfeervolle woonkamer met open keuken in de woonkamer bevindt zich een groot daklicht (1,40 x 1,40) waardoor het appartement erg licht en sfeervol is. De luxe, modern vormgegeven open keuken is voorzien van een fraai keukenblok, merk KVIK (Deens design) uitgevoerd in mat wit met een massief eikenhouten blad en een enkele RVS spoelbak. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten; een grote oven, vaatwasmachine, koel-vries combinatie, 75 cm brede 5-pits gaskookplaat met wok brander en een 90 cm brede RVS afzuigkap.

Aantal kamers:
3 kamers, waarvan 1 slaapkamer

Bijzonderheden:

- Terras grenzend aan de woonkeuken
- Eigen grond
- Woonoppervlak ca. 75m²
- Woning is voorzien van dubbel glas
- Servicekosten VVE € 91,75 per maand
- VvE bestaande uit 3 appartementen
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie
- Cv-ketel merk Intergas kompact HRE jaar 2011
- Oplevering in overleg
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Video-intercom installatie.
- Het houtwerk aan de buitenkant is eind 2016 volledig geschilderd.
- Stoffering: in het gehele appartement ligt een fraaie houten vloer (lamelparket), wit geolied en voorzien van hoge plinten.

Onderhoud:
Het appartement is in 2011 inwendig geheel gerenoveerd en o.a. voorzien van een luxe keuken en badkamer, houten vloer, mechanische ventilatie, CV-installatie, nieuwe plafonds nieuw electra, nieuw stuc- en schilderwerk en nieuwe paneeldeuren. Voor wat betreft het casco de dakbedekking en dakisolatie (buitenzijde) op het dak (bovenop de 4e verdieping) zijn in 2011 volledig vernieuwd.


Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!