Van Breestraat 107 III

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1906-1930
Verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Heerlijk 3-kamer hoekappartement met een ruim dakterras van ca. 36m², gelegen aan één van de mooiste straten van Amsterdam-Zuid op eigen grond.
De Van Breestraat ligt in de Concertgebouwbuurt in Oud-Zuid. Met om de hoek de Cornelis Schuytstraat, treft u een diversiteit aan exclusieve winkels. In de verdere nabijheid (o.a. de Willemsparkweg) vindt u vele gezellige restaurants, café’s en winkels. Op enkele minuten loopafstand liggen het Vondelpark, het Museumplein, de P.C. Hooftstraat, het ... Museumplein, de P.C. Hooftstraat, het Concertgebouw, diverse Musea en tal van andere voorzieningen.
De bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer is goed. De tram stopt vlakbij: op de Willemsparkweg (lijn 2) en op De Lairessestraat (lijn 16). Met de auto bent u zo op de Ringweg Zuid (A10) via De Lairessestraat/Amstelveenseweg.

Indeling:
Derde verdieping:
Entree; overloop met 2 bergkasten en een vaste trap naar het dakterras; ruime lichte woonkamer met romantisch frans balkon. Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; 2 slaapkamers, badkamer, voorzien van badkamermeubel, inloopdouche, ligbad, wasmachine en wasdroger; separaat toilet.

Vierde verdieping:
Dakterras van ca. 36m² welke zicht geeft op onder andere de prachtige Obrechtkerk!

Maatvoering:
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 74m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte 0
Gebruiksopp. gebouwgebonden buitenruimte ca. 37m²
Gebruiksopp. externe bergruimte 0

Aantal kamers:
3 kamers, waarvan 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Elektrische deuropener-intercomsysteem;
- HR-combiketel Intergas;
- Het appartement is de laatste jaren gemeubileerd verhuurd is geweest, zodat het inclusief de inboedel verkocht
kan worden;
- Professionele VvE door VB Real Estate Management B.V.;
- Servicekosten € 169,55 per maand;
- Eigen grond;
- Balkon op het zuiden;
- Ruim dakterras met geweldig uitzicht;
- Energieprestatiecertificaat aanwezig;
- Oplevering kan snel.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness