+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Van Eeghenstraat 24 H, AMSTERDAM

Van Eeghenstraat 24 H, AMSTERDAM Woonoppervlakte 204 m2
€ 2.250.000 k.k.
7 Kamers 4 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • c.v.-ketel
  • vloerverwarming geheel
  • mechanische ventilatie
  • frans balkon
  • tv kabel
  • schuifpui
  • alarminstallatie

Omschrijving

Van Eeghenstraat 24 huis

----For the English translation download our brochure----

Van Eeghenstraat 24 huis
In de gewilde van Eeghenstraat bieden wij aan een 3-laags benedenhuis met tuin en met op elke verdieping een buitenruimte. Een woning die u gezien moet hebben! U kunt hier zo uw verhuisdozen uitpakken, want deze woning is helemaal gereed en echt tot op het allerhoogste niveau gerenoveerd! De woning is na de renovatie nooit bewoond wegens verblijf in het buitenland, en dus geheel in nieuw staat. De Van Eeghenstraat ligt vlakbij veel gezellige plekken die Amsterdam Zuid te bieden heeft zoals bijvoorbeeld het Vondelpark, Museumplein, Cornelis Schuytstraat,
PC Hooftstraat en de Van Baerlestraat. Winkels, musea, restaurants, terrassen en sportscholen liggen allemaal op loopafstand. Dit terwijl er een oase van rust in de straat, woning en tuin zelf is; een erg gewilde woon-omgeving!

Indeling:
Vanaf de straat bereikt u via de vernieuwde hardstenen buitentrap de voordeur van deze prachtige woning.

Beletage
Via de entree komt u in de met Carrera marmer belegde gang, waar u een grote garderobekast met spiegel, een toilet en de meterkast tegenkomt. Aan het einde van de gang kunt u direct doorlopen naar het extra diepe balkon gelegen over de gehele breedte van het huis. Tevens biedt de gang aparte toegangen tot de voor- en achterkamers (en suite) en via een doorkijkraam ontstaat een bijzonder contact tussen de achterkamer en de gang. In de grote woonkamer en suite vallen het visgraat parket, de prachtige plafonds en diverse andere details direct op. Een bijzonder detail is de originele deur met sierglas uit 1888 van de "en suite".
In de achterkamer vindt u dubbele openslaande deuren naar het eerder genoemde zonnige balkon, wat tevens het diepste balkon van het blok is. Hierdoor kan niet alleen als eerste en laatste van de zon genoten worden maar biedt tevens mooi uitzicht over de tuinen. Vanuit de gang kunt u via het trappenhuis naar het souterrain of naar de eerste
verdieping.

Souterrain
De (met inbouwspot verlichte) trap naar beneden komt uit in de gang, die via twee openslaande deuren toegang tot de woonkeuken biedt.
Vanuit de gang zijn verder de slaapkamer aan de voorzijde met aangrenzende badkamer, de technische ruimte en toilet bereikbaar. De slaapkamer is uitgerust met een op maat gemaakte kledingkast, bureau en ideaal voor een tiener of aupair. De badkamer in het souterrain is direct bereikbaar vanuit de slaapkamer en voorzien van automatische verlichting, een regelbare ventilatie, een ruime inloopdouche en een wastafel. Verder zijn hier de wasmachine-droger aansluiting te vinden, welke netjes in een ombouwkast zijn weggewerkt.
De keuken is uitgerust met een stijlvol houten barelement met hoge stoelen dat sfeervol wordt aangelicht door inbouwspots. Een bijzondere, verdekte led-balk verlichting over de volle lengte (ca. 9 meter) maakt het geheel helemaal af.
De Bulthaup keuken heeft greeploze, push-pull laden en een hittebestendig keukenblad met Quooker. Alle inbouwapparatuur is van Gaggenau, waaronder een koffiemachine, koelkast, afwasmachine op hoogte, een combi oven-magnetron en een combi stoomoven-oven. Bijzonder zijn de grote Gaggenau wijnkoelkast met een ingebouwd drankkabinet ernaast, het inbouw 5-pits gasfornuis en daarboven de fraaie, in het plafond weggewerkte afzuigkap.
Vanuit de royale woonkeuken bereikt u via een brede glazen (harmonica) pui de tuin
(noordwest). In de keuken en de tuin zijn dezelfde natuurstenen vloertegels toegepast zodat een bijzonder ruimtelijk effect ontstaat.
In de technische ruimte zijn te vinden een hydrofoor voor meer dan voldoende waterdruk, een wasbak, de motor van de afzuigkap (hierdoor is er nagenoeg geen afzuiggeluid is in de keuken) en een combinatieboiler (genoeg warm water voor alle douches tegelijkertijd, 20 minuten lang). Voor de grote douches op de eerste verdieping zijn overigens extra dikke waterleidingen aangebracht.

1e verdieping
De trap naar boven brengt u naar de eerste verdieping, die fraai belegd is met brede, Europees eiken vloerdelen.
Aan de voorzijde vindt u de volgende slaapkamers van de woning. Een met een Frans balkon dat uitzicht biedt op de Van Eeghenstraat en tevens nog een andere "zij-voorkamer" voor de kinderen of kantoor.
Vanuit de gang kunt u verder de luxe badkamer en de masterbedroom bereiken. De masterbedroom ligt aan de rustige achterzijde van de woning (met een klein balkon) en is akoestisch geïsoleerd door middel van een vrijhangend geluidsabsoberend plafond. Met een dockingsysteem voor uw Ipod/ Iphone kunt u muziek afspelen via het ingebouwde geluidssysteem. Via een bijzondere doorkijk heeft u direct contact met degene die heerlijk relaxt in het brede ligbad.
De hoofdbadkamer is voorzien van luxe sanitair, mooie afbouwmaterialen en de nodige gadgets, waaronder spiegelverwarming en een ingebouwde radio. Verder loopt u vanuit de badkamer direct door naar een "walk-in closet" met ingebouwde liftsystemen voor de hoge kasten en 'floor to ceiling' spiegel. De vloer van de badkamer ligt in een polyester bak, waardoor lekkages onmogelijk zijn, en is afgewerkt met Travertin-natuursteen. Alle kranen en douchekoppen in de dubbele inloopdouche zijn van de meest luxe lijn van Grohe. Het houten wastafelmeubel met zijn dubbele wastafels, spiegelachterwand en opbouwkranen maken het geheel tot een heuse wellness-ervaring of 5-sterren hotel niveau.

Algemeen
De volgende bijzonderheden zijn het vermelden zeker waard:
• Door de gehele woning is vloerverwarming toegepast, per kamer apart te besturen.
• De gehele woning is voorzien van dubbel glas;
• In de tuin zijn verder een extra drain en een weggewerkte dompelpomp ingebouwd zodat bij hevige regenval water uit de tuin niet rechtstreeks de keuken in kan lopen.
• De rioolsystemen voor de afvoer van regenwater en vuilwater van binnen zijn gescheiden. Dit zodat ook eventuele overloop naar binnen bij hevige regenval onmogelijk is.
• De woning is voorzien van een elektrisch alarm, dat per verdieping apart in te schakelen is;
• Alle vaste verlichting in het huis is dimbaar met het toegepaste Jung schakelmateriaal;
• In de meeste kamers zijn UTP/ CAT6- en televisieaansluitingen aangebracht;
• Bij de voordeur is een schakelaar aangebracht waarmee alle vaste verlichting in één keer uit te schakelen is zodat u bij haast niet het hele pand door hoeft te lopen om alles apart uit te schakelen.
• Al het hang- en sluitwerk is van Baptist;

Kortom, een bijzonder fraaie woning op een top plek, klaar om u als nieuwe bewoner te ontvangen!

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!