+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Van Heenvlietlaan 390 III, AMSTERDAM

Van Heenvlietlaan 390 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 106 m2
€ 349.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan park
  • aan rustige weg
  • vrij uitzicht
  • beschutte ligging
  • blokverwarming
  • buitenzonwering
  • tv kabel

Omschrijving

Ruim drie-kamer appartement MET LIFT op de derde verdieping van dit appartementencomplex op een steenworp afstand van de Zuidas. De entree op de verdieping brengt u in een ruime hal met woonkamer, keuken en bijkeuken, twee slaapkamers, een badkamer en toilet.

De zeer ruime woonkamer heeft twee balkons gelegen op het westen. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat is er veel licht in het appartement. Het uitzicht op de binnentuin is prachtig en er is veel groen.

De half open keuken is praktisch om tijdens het koken contact te houden met uw gasten. De bijkeuken met opstelling voor de wasmachine/droger is uitermate handig voor voorraad en andere spullen.

De "masterbedroom" aan de oostzijde is heerlijk koel en heeft een eigen toegang naar de badkamer. De tweede slaapkamer ligt eveneens aan de oostzijde, heeft goede afmetingen en als extra een inloopkast.

De ligging van het appartement ten opzichte van de openbare voorzieningen zijn ruim aanwezig: Winkelcentrum Groot Gelderlandplein" is op vijf minuten lopen, het Amsterdamse Bos, het Amstelpark, en de ring A-10 zijn nabij en de bushalte is om de hoek.

Indeling:
Gemeenschappelijk afgesloten entree met lift.

Entree appartement:
- Ruime hal met garderoberuimte en toegang tot alle vertrekken.
- Grote, L vormige lichte woonkamer met laminaatvloer en deur naar de balkon.
- Open keuken met diverse inbouwapparatuur te weten: vaatwasser, oven, gasfornuis, koelkast met vriesvak en afzuigkap.
- Aparte bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger.
- Twee Balkons gelegen op het westen.

- Apart toilet met fontein.
- Slaapkamer 1 met grote inbouwkast en direct toegang tot de badkamer.
- Slaapkamer 2 met met inbouwkast.
- Badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Servicekosten zijn exclusief € 316,68- inclusief voorschot stookkosten.
- meterkast met 5 groepen.
- Intercomsysteem.
- Verkoper beschikt over een energieprestatie certificaat.
- Grote berging in de onderbouw.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!