+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Van Oldenbarneveldtstraat 52 W, AMSTERDAM

Van Oldenbarneveldtstraat 52 W, AMSTERDAM Woonoppervlakte 80 m2
€ 375.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • lift

Omschrijving

Het drie kamer appartement ca. 80m² is gelegen in het in 2006 gebouwde complex HendriXL en heeft een ruime gemeenschappelijke (dak-)tuin van circa 30m², gelegen op het westen en twee liften. Het appartement is voorzien van een complete keuken met afwasmachine, een ruime badkamer met ligbad twee wastafels en toilet en strak gestucte wanden.

HendriXL is een van de laatste pareltjes die aan de rand van de binnenstad gerealiseerd zijn. Wie droomt er nu niet van om winkels, scholen, uitgaansgelegenheden etc. om de hoek te hebben? Met aan de ene kant het prachtige Frederik Hendrik Plantsoen en aan de andere kant de kleurrijke winkeltjes en restaurantjes van het Hugo de Grootplein zit je letterlijk en figuurlijk op een toplocatie. Als je even de Nassaukade oversteekt, sta je midden in de Jordaan en het Westergasterrein en het nieuw aangelegde Westerpark bevinden zich eveneens op loopafstand.

Op het Hugo de Grootplein in de directe omgeving is een gevarieerd aanbod van leuke winkeltjes en restaurantjes uit negen landen te vinden. Wil je het nog leuker, dan begint 100 meter verder de Jordaan met tal van bijzondere zaakjes en natuurlijk de onovertroffen markten.

Ligging
Met de auto rijd je via de Tweede Hugo de Grootstraat en de Jan van Galenstraat direct naar de Ring A10 (s105). Linksaf kun je via de Bilderdijkstraat richting van Baerlestraat en rechtsaf zit je binnen de kortste keren op de Haarlemmerweg of richting het Centraal Station. Ben je aangewezen op het openbaar vervoer, dan is het goed om te weten dat tram 3 voor de deur stopt tram 10 twee straten verderop en de bussen 80 en 82 richting Haarlem, Zandvoort en IJmuiden op het Hugo de Grootplein.

Indeling
Begane grond: entree
Tweede verdieping: hal met drie technische ruimtes voor ketel, elektra, wasmachine en droger. De hal geeft toegang tot een van de slaapkamers en de ruime badkamer met toilet, twee wastafels en ligbad. De woonkamer is voorzien van een witte tegelvloer en gestucte wanden en openslaande deuren naar een modern glazen Frans balkon. In de woonkamer bevindt zich tevens de open keuken met diverse apparatuur. De woonkamer geeft toegang tot de (tweede) slaapkamer aan de voorzijde.

Aantal kamers
3 kamers, waarvan 2 slaapkamers.

Buitenruimte
gemeenschappelijke (dak-)tuin


Bijzonderheden
- Woonoppervlak ca.80m²
- Bouwjaar 2006
- Eigen grond
- Servicekosten € 114,- per maand
- Binnen de VvE worden vaak parkeerplaatsen te koop en te huur aangeboden
- De woning is voorzien dubbel glas
- Actieve Vereniging van Eigenaars met professionele administrateur (Munnik VvE Beheer)
- Cv-ketel merk AWB
- Gemeenschappelijke inpandige fietsenstalling
- Er bevindt zich tevens een gemeenschappelijke binnentuin
- Gemeenschappelijke (dak-)tuin

Parkeren
Betaald parkeren voor de deur, op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Cition.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!