+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Van Oldenbarneveldtstraat 60 IV, AMSTERDAM

Van Oldenbarneveldtstraat 60 IV, AMSTERDAM Woonoppervlakte 47 m2
€ 209.950 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Charmant, licht 2 kamer appartement met berging gelegen in een waanzinnig leuke woonomgeving!

De Van Oldenbarneveldtstraat ligt in het hart van de Frederik Hendrikbuurt – het leukste stukje Westerpark – pal naast het groene Frederik Hendrikplantsoen. De 19e eeuwse buurt grenst aan de Jordaan, tussen de Singelgracht en de Kostverlorenvaart. Ideaal voor wie vlakbij het centrum wil wonen.

Eten op het Hugo de Groot-plein en alle denkbare voorzieningen (supermarkt, sportschool, overige winkels etc.) zijn letterlijk om de hoek. De populaire "Jordaan", met zijn vele gezellige restaurants en leuke cafés is op 1 minuut loopafstand. Het terrein van de Westergasfabriek, een prachtig industrieel monument omgevormd tot Cultuurpark, is nabij. Tenslotte zijn het Leidseplein, de Dam of het Centraal Station binnen ongeveer een kwartiertje lopen te bereiken, zijn de uitvalswegen dichtbij en zijn de openbaar vervoer voorzieningen hier goed geregeld.

Ligging
Met de auto rijd je via de Tweede Hugo de Grootstraat en de Jan van Galenstraat direct naar de Ring A10 (s105). Linksaf kun je via de Bilderdijkstraat richting van Baerlestraat en rechtsaf zit je binnen de kortste keren op de Haarlemmerweg of richting het Centraal Station. Ben je aangewezen op het openbaar vervoer, dan is het goed om te weten dat tram 3 voor de deur stopt tram 10 twee straten verderop en de bussen 80 en 82 richting Haarlem, Zandvoort en IJmuiden op het Hugo de Grootplein.

Indeling:

Zie Plattegrond

2 kamers, waarvan 1 slaapkamer.


Bijzonderheden
- Woonoppervlak ca.47 m²
- Bouwjaar 1886
- Servicekosten € 50,-- per maand
- Eigen grond
- Actieve Vereniging van Eigenaars
- Cv-ketel uit 2004


Parkeren
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!