+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Van Ostadestraat 365 hs, AMSTERDAM

Van Ostadestraat 365 hs, AMSTERDAM Woonoppervlakte 46 m2
€ 279.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

Fraai begane grond appartement van ca. 46m² met een heerlijke tuin op een schitterende locatie in De Pijp!

De tuin, met een ruim tuinhuis ca.8m² verbindt het appartement met de levendigheid van de stad en de serene rust die achter de huizen schuil gaat.
In de buurt zijn veel gezellige restaurants, leuke koffietentjes en hippe cafés gevestigd. Het appartement ligt op loopafstand van diverse winkels en de beroemde Albert Cuypmarkt. Voor recreatie kunt u terecht in het Sarphati-, Amstel- of Martin Luther Kingpark.

Het appartement is zeer gunstig te bereiken. De uitvalswegen naar de Ring A-10 zijn met de auto goed bereikbaar en diverse trein/tram/bus verbindingen liggen op loop of fietsafstand (Amstel Station). Er zijn in de straat en in de directe omgeving voldoende parkeermogelijkheden. Tevens is er een vergunningstelstel van toepassing.

Indeling:
U betreedt de woning via uw eigen opgang aan de straat. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime woonkamer met een hoog plafond. Aansluitend vindt u de open woonkeuken met grote openslaande deuren naar de tuin, waar het heerlijk is vertoeven. Achterin de tuin bevindt zich een geïsoleerd tuinhuis met ruimte voor een wasmachine. De slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Centraal in de woning vindt u de badkamer, deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tot slot is er een inpandige berging.

Ligging:
Op loopafstand bevindt zich de Albert Cuypmarkt, het Van der Helstplein, Cornelis Troostplein, Sarphatipark en diverse hippe uitgaansgelegenheden. De Van Woustraat is sterk in ontwikkeling en wordt binnen afzienbare tijd hergeprofileerd. Binnen ca. 5 minuten bent u in het centrum van Amsterdam. Het appartement is dicht bij ontsluitingswegen naar de Ring A10 en A2. Verder zijn er om de hoek tramhaltes en kan er voor de deur worden geparkeerd (vergunning verkrijgbaar binnen enkele maanden). De Noord-Zuid metrolijn zal in 2018 in werking treden. De metrohalte Ferdinand Bolstraat is binnen 5 minuten te bereiken.

Kortom, een unieke kans om te wonen in een van de meest populaire buurten van Amsterdam!

Bijzonderheden:
- Het gehele appartement bestaat uit ca. 46m².
- Tuin: ca. 18m² met geïsoleerd tuinhuis ca. 8m².
- Eigen opgang.
- Eigen grond.
- Optimale indeling.
- Inpandige berging.
- Hoge plafond.
- Servicekosten ca. €60,- per maand.
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie Remeha bouwjaar 2008.
- VvE bestaande uit 4 appartementen.
- Stadsdeel de Pijp.
- Oplevering in overleg.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!