+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Van Woustraat 227 I, AMSTERDAM

Van Woustraat 227 I, AMSTERDAM Woonoppervlakte 68 m2
€ 1.500 per maand
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • tv kabel

Omschrijving

Open huis Donderdag 13 juni van 09.00 tot 09.45
Open house Thursday 13 june from 09.00 to 09.45

Centraal gelegen en licht appartementt. Een gezellige en gewilde buurt met diverse winkels, horecagelegenheden en het openbaar vervoer op loopafstand.

- €1.500 ,- excl. € 12,- service kosten
- € 210,- contract kosten
- Water, electra en gas dient huurder zelf aan te sluiten
- 2 maanden borg
- ca. 68 m²
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Geen delers toegestaan
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens huurder.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!