Van Woustraat 65 IV

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1887
Verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

OPENHUIS woensdag 19 februari van 9.00 tot 9.45 ! OPEN HOUSE Wednesday 19 February from 9.00 to 9.45 !

Het betreft een modern gerenoveerd driekamerappartement van - ca. 55m²
De maandelijkse huur bedraagt € 1600,- per maand, exclusief gas/elektriciteit/water.

Het appartement is gelegen in de bruisende en populaire buurt 'de Pijp'. Aan het begin van de Van Woustraat en op steenworp afstand van de Albert Cuypmarkt. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht ... u terecht bij de Albert Heijn op de Stadhouderskade. Verder biedt de Pijp een tal van leuke eetgelegenheden en hippe cafés. En voor ontspanning kunt u terecht bij het Sarphatipark, op nog geen 5 minuten loopafstand.

Bijzonderheden:
- Huurprijs € 1600,- per maand excl.
- Servicekosten € 15,-
- Water, gas en electra dient huurder zelf aan te sluiten.
- 2 maanden borg.
- Oppervlakte ca. 55m².
- 2 slaapkamers.
- Gerenoveerd appartement, alles is nieuw.
- Minimale huurperiode 1 jaar.
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens huurder.

Bereikbaarheid:
Het appartement is per auto goed bereikbaar via de Ringweg A10 en via de A2. Ook per tram en bus zijn de verbindingen goed, tramlijnen tramlijn 3,4 en buslijnen 246 en N84. Binnen 5 minuten fietsen bevinden zich ook de metrolijnen 51, 53, 54 en de nieuwe Noord-Zuid lijn 52. Parkeren kan betaald of met vergunning.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness