+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Wagenaarstraat 354, AMSTERDAM

Wagenaarstraat 354, AMSTERDAM Woonoppervlakte 41 m2
€ 189.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • c.v.-ketel
  • dakraam
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

De brede en rustige Wagenaarstraat, een zijstraat van de Linnaeusstraat, kruist de Dapperstraat met de Dappermarkt (de leukste dag-markt van Nederland). Behalve deze markt zijn er vele winkels in directe omgeving (Linnaeusstraat en Eerste van Swindenstraat), alsook trendy eetgelegenheden. Het Oosterpark, Tropenmuseum, Artis en het centrum, alles op loop- en fietsafstand. De woning is goed te bereiken, zowel met openbaar (Muiderpoortstation) als eigen vervoer: binnen 10 minuten bent u op de ringweg A-10.


Indeling
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u het tweekamerappartement van ca. 41m² op de vierde verdieping. Hier bevinden zich tevens de c.v. en de meterkast. Bij binnenkomst van het appartement heeft u vanuit de hal toegang tot twee kamers, met aan de voorzijde van het appartement een kleine slaapkamer en aan de achterzijde de woonruimte met een moderne woonkeuken die voorzien is van inbouwapparatuur (gasfornuis, koelkast en afwasmachine). Aangrenzend aan de woonkeuken treft u een diep balkon dat op het zuiden gelegen is. De badkamer (douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting) bevindt zich tussen de slaapkamer en de woonruimte.


Aantal kamers 2
1 slaapkamer, 1 woonkamer met een woonkeuken.


Tuin/ buitenruimte(n)
- Balkon ca. 3m²
- Gemeenschappelijke tuin


Bijzonderheden
- Erfpacht is afgekocht tot 2052;
- Actieve VvE 'De Wagenaar II' met 56 leden, servicekosten zijn € 69,35 p.m.;
- Warm water en verwarming middels eigen CV-installatie;
- Berging ca. 5m²;
- Dubbele beglazing voor- en achterzijde;
- CV ketel vernieuwd in 2011
- Geen bovenburen
- Balkon kijkt uit over de gemeenschappelijke tuin.

Parkeren
Betaald parkeren of middels het vergunningensysteem. De mogelijkheid bestaat tot het verkrijgen van één vergunning per adres. Voor meer informatie zie www.cition.nl


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!