+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Weissenbruchstraat 45 III, AMSTERDAM

Weissenbruchstraat 45 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 100 m2
€ 649.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

Compleet gerenoveerd, ruim en zeer licht dubbel bovenhuis van ca 100 m² op de derde en vierde verdieping met 3 balkons, waarvan 2 op het zuiden gelegen en een dakterras van ca. 23 m². In totaal 2 slaapkamers. Gelegen in een gezellige en rustige straat van de geliefde Hoofddorppleinbuurt, om de hoek van het Vondelpark. Het appartement is in 2016 compleet hoogwaardig gerenoveerd, verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is zo te betrekken.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping. Derde verdieping, toilet, grote woonkamer met open keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur (siemens) en balkon op het zuiden. Vierde verdieping, badkamer met wastafel, douche, luxe ligbad, toilet en 2 slaapkamers, een berging en 2 balkons..
Tevens biedt deze verdieping via een vaste trap toegang tot het zeer ruime ( ca. 23 m² ) dakterras.

Aantal kamers:
2 slaapkamers (beide slaapkamers beschikken over een balkon) en een ruime woonkamer met balkon en een dakterras van circa 23m²


Bijzonderheden:
* Eigen grond
* compleet gerenoveerd in 2016
* Dakterras van circa 23 m²
* Buitengewoon stil woonhuis en buitenruimte in een dynamische buurt, nabij het Vondelpark.
* Vereniging van Eigenaren is in oprichting;
* Dubbele beglazing aan voor- en achterzijde;
* Airconditioning in de hoofdslaapkamer;
* De woonkamer is voorzien van vloerverwarming.
* CV ketel intergas 2016


Omgeving:
* Stadsdeel Oud Zuid nabij de ingang van het Vondelpark
* Amstelveenseweg
* Hoofddorpplein
* Overtoom
* Kostverloren vaart (Sloterkade/Schinkelkade)

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!