+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Welnastraat 515, AMSTERDAM

Welnastraat 515, AMSTERDAM Woonoppervlakte 28 m2
€ 189.000 k.k.
1 Kamers 1 Slaapkamers
  • in centrum
  • in woonwijk
  • stadsverwarming
  • mechanische ventilatie
  • frans balkon
  • tv kabel
  • lift

Omschrijving

Modern en licht studio appartement met lift van circa 28m² en zonnig frans balkon gelegen op de 6e verdieping. Het appartement bevindt zich in het appartementencomplex Villa Mokum.

Ligging:
Het appartement (opgeleverd in 2015) is gelegen in het Amstelkwartier, nabij het Amstelstation en het metrostation Spaklerweg met lijn 50, 53 en 54. In de directe nabijheid vindt u leuke koffierooms, restaurants, een jachthaven, winkels waaronder binnenkort een supermarkt. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de Ringweg A10, A9 en de A2. Het complex is voorzien van een mooie groene binnentuin met op diverse plekken gemeenschappelijke zithoeken en terrassen.

Indeling:
Het appartement bevindt zich op de 6e verdieping (bereikbaar per trap en lift), met vrij uitzicht en de hele dag zon. Het bestaat uit een woon-/slaapkamer, een open keuken en een nette badkamer.

Deze studio van 28 m2 heeft een hoog afwerkingsniveau. De wanden en het plafond zijn glad gestuct en de woning wordt verwarmd met stadswarmte via vloerverwarming. Er is gekozen voor een luxe keuken (Grohe kraan, inductie kookplaten, afzuigkap, magnetron/oven, ruime koelkast) en een mooi afgewerkte houten vloer (eiken lamelparket, FSC). Twee volledig openslaande ramen bieden een Frans balkon. Aangrenzend aan de woning bevindt zich een zonnige open vide voor gemeenschappelijk gebruik.

In de kelder van Villa Mokum bevindt zich een parkeergarage. Bij het appartement inbegrepen is in de garage een gemeenschappelijke fietsenberging. Ook is er een mogelijkheid om een parkeerplaats te huren/kopen voor een auto, motor of scooter.

Bijzonderheden:
- Het gehele appartement bestaat uit circa 28m²
- Luxe grote entree en 2 liften
- Bouwjaar 2015
- Energielabel A
- Gemeenschappelijke fietsenberging
- Servicekosten € 43,31 per maand
- Warm water en verwarming middels stadsverwarming
- Professionele VvE door MVGM
- Appartement voorzien van dubbel glas
- Video intercom & glasvezel
- Erfpacht: Het jaarlijks te indexeren bedrag van het canon bedraagt €2.012,68 Deze wordt jaarlijks aangepast conform artikel 7 van de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000
- Gemeenschappelijke terrassen/ patio's op iedere verdieping waar je kunt BBQ' en of borrelen
- De ideale ligging aan de Amstel en dichtbij de stad
- De Metro (Spaklerweg) t.o.v. het gebouw met ideale connectie (lijn 51, 53, 54)
- Supermarkt in het gebouw & toekomstige wasserette
- Oplevering in overleg

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam. www.amsterdam.nl/parkeren

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!