+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Westerdoksdijk 317, AMSTERDAM

Westerdoksdijk 317, AMSTERDAM Woonoppervlakte 84 m2
€ 465.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan water
  • in centrum
  • vrij uitzicht
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • frans balkon
  • tv kabel
  • lift

Omschrijving

Comfortabel en rustig wonen met de binnenstad binnen handbereik. Dit leuke driekamerappartement van c.a. 84 m² op de 4de en 5de verdieping biedt het allemaal. De woning (incl. parkeerplaats gelegen in de parkeerkelder) is gelegen in het complex "VOCCour" welke is voorzien van een lift, een afgesloten binnentuin en een gemeenschappelijk dakterras. Entree van het binnenplein bevindt zich zowel aan de zijde van de Westerdoksdijk als ook het Westerdok. De woning is gelegen om de hoek van het Centraal Station.

Ligging:
Het appartement bevindt zich op een uitstekende locatie gelegen in het stadsdeel Centrum, in de Haarlemmerbuurt. De Westerdoksdijk ligt op steenworp afstand van het Prinsen- en Realeneiland en op loopafstand van de Haarlemmerdijk en de Noordermarkt. Ook het cultuurpark Westerpark is zeer nabij met uiteenlopende faciliteiten zoals diverse horeca en een bioscoop. Met de pont bent u binnen enkele minuten in Amsterdam Noord, met het NDSM terrein, het Eye museum en de A'DAM toren. De locatie is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Met de auto is de A-10 goed bereikbaar en op loopafstand is het Centraal Station waar u toegang heeft tot trein, metro, tram en bus.

Indeling:
Via de lift of de trap betreedt u de woning op de vierde verdieping. Op deze verdieping treft u de ruime hal en de eerste slaapkamer. Middels de trap bereikt u de tweede woonlaag waar zich de woonkamer met open keuken bevindt. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van het merk Atag. De woonkamer kijkt via een grote raampartij uit over de binnenplaats en geeft u toegang tot het balkon op het zuiden van c.a. 5 m². Tevens ligt de master bedroom voorzien van inbouwkasten op deze verdieping. De badkamer is voorzien van sanitair van Hansgrohe & Lineabeta. De overloop biedt toegang tot een separate toilet met fontein en een aparte wasruimte. In de kelder bevind zich de parkeerplaats behorende bij het appartement. Op de 7de verdieping is een gemeenschappelijk dakterras aanwezig met een geweldig uitzicht over het IJ.

Aantal kamers:
3 kamers, waarvan 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 84 m².
- Balkon op het zuiden van circa 5 m².
- Appartement is voorzien van dubbel glas.
- Parkeerkelder ruimte voor 1 auto.
- Servicekosten parkeerkelder € 38,43 per maand.
- Servicekosten VvE € 133,29,- per maand.
- Professionele VvE beheerder NeWoMij, VvE bestaande uit 69 appartementen & 6 bedrijven.
- Warm water en verwarming middels combiketel en WTW installatie (Warmte terugwin Installatie)
- Afgekochte erfpacht t/m 15-11-2055.
- Oplevering in overleg.
- Gezamenlijk dakterras.
- Bouwjaar 2008.

Parkeren voor bezoekers:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Voor meer informatie over o.a. parkeertarieven kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam


Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!