+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Westlandgracht 249 II, AMSTERDAM

Westlandgracht 249 II, AMSTERDAM Woonoppervlakte 62 m2
€ 300.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan water
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

WONEN AAN DE GRACHT? DAT KAN!

Aantrekkelijk 3 kamer appartement met zolderberging gelegen in Oud-Zuid aan de populaire Westlandgracht. Voor de woning is een brede grasstrook, die in de zomer uitkomst biedt als voortuin. Het appartement ligt ideaal ten opzichte van het centrum en het Vondelpark. Winkels zijn op loopafstand op het Hoofddorpplein en in de gezellige Zeilstraat. Tevens zijn er tal van leuke restaurantjes en cafeetjes in de buurt. De woning is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen als met openbaar vervoer.

Indeling

Zie plattegrond.

Aantal kamers

3 kamers, waarvan 2 slaapkamers.


Bijzonderheden

- Eigen grond
- Woonoppervlak ca. 62 m²
- Zolderberging ca. 12 m² Voorzien van elektra
- Bouwjaar 1935
- Woning is voorzien van dubbel glas en houtenvloer
- Servicekosten € 124,- per maand inclusief watergeld
- Actieve VvE met professioneel beheer 111 leden
- VvE beheer wordt uitgevoerd door Newomij
- Stand Reserve VvE volgens opgaaf van de beheerder per 31-12-2015 € 583.671,88
- Reserveaandeel appartement 249-II volgens opgaaf van de beheerder per 31-12-2015 € 5.253,05
- Cv-ketel merk Bosch 25vrc uit 2010
- Recent geschilderd
- Keuken is voorzien van Siemens apparatuur 

Parkeren

Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!