+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Zeilstraat 38 II, AMSTERDAM

Zeilstraat 38 II, AMSTERDAM Woonoppervlakte 60 m2
€ 1.650 per maand
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

OPENHUIS woensdag 4 maart van 16.30 tot 17.15 ! OPEN HOUSE Wednesday 4 march from 16.30 to 17.15 !

Het betreft een licht, 3-kamerappartement van - ca. 60m²
De maandelijkse huur bedraagt € 1650,- per maand, exclusief gas/elektriciteit/water.

Bijzonderheden:

- € 210,- contract kosten.
- € 15,- servicekosten.
- 2 maanden borg.
- Minimale huurperiode 1 jaar.
- Huurprijs € 1650,- per maand excl.
- Water, gas en electra dient huurder zelf aan te sluiten.
- Oppervlakte ca. 60m².
- 2 slaapkamers.
- Gerenoveerd appartement, alles is nieuw.
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens huurder.

Ligging:
De Zeilstraat ligt in de levendige Schinkelbuurt nabij het chique Oud Zuid, het leuke Hoofddorpplein en het Vondelpark. Met de vele winkels, restaurants en cafés hoef je je hier absoluut niet te vervelen. Openbaar vervoer is er op loopafstand en binnen enkele minuten zit je op de ring A10.

De zeilstraat ligt in het verlengde van de Koninginneweg en is nog onaangetast door de grote winkelketens, hier vindt u nog de kleine, locale, ondernemers zoals Slagerij van der Laan, groenteboer Lex Ebbe of "de Gouden Tent" voor ambachtelijke tapenades.
De restaurants en uitgaansgelegenheden in de directe omgeving geven de buurt een levendig karakter en met scholen als basisschool de Kleine Nicolaas en het Amsterdams Lyceum is dit een perfecte plek voor jonge gezinnen.
Het Vondelpark ligt op een paar minuten wandelen, hier kunt u tot rust komen, buiten sporten of een gezellige kop koffie drinken in het Blauwe Theehuis.

Bereikbaarheid:
Het pand is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, op loopafstand van het Haarlemmermeer station en er zijn diverse tram- en buslijnen voor de deur te vinden. Ook bent u zo de stad uit, de Ring A10 met uitvalswegen naar Utrecht, Den Haag en Amersfoort is om de hoek. Ook bevinden zich vele winkels in de straat en de nabije omgeving.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Voor meer informatie zie de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!