Zuster Claassenhof 14

ABCOUDE

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Villa
Bouwjaar
1972
Verdiepingen
2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Uitstekend onderhouden vrijstaande villa met dubbele inpandige garage, gelegen in een zeer geliefd gedeelte aan de rand van Abcoude op 497 m² eigen grond. Gebouwd omstreeks 1972 en volledig verbouwd in de jaren negentig. Het huis is omgeven door een prachtig aangelegde tuin met een volledig onderheid tuinhuis voorzien van glazen paneeldeuren, elektrische heaters en tv aansluiting.

Het woonhuis is voorzien van een royale oprit voor 2 auto's en een dubbele betegelde garage die tevens ... etegelde garage die tevens ruimte biedt aan nog eens 2 auto's.

Via de ruime ontvangsthal betreedt u het woonhuis waar zich een wasruimte en toilet bevinden. Via de extra brede toegangsdeuren komt u in de living, met openhaard van Boley, schuifpui naar de prachtig onderhouden achtertuin en deur naar de bijkeuken die toegang geeft tot de dubbele garage met elektrisch bedienbare deuren. De Poggenpohl keuken ligt aan de achterzijde en heeft een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals keramische kookplaat (6-pits), grill, heteluchtoven, magnetron, Amerikaanse koelkasten en een Quooker.
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 kamers waarvan 2 slaapkamers, één met wastafelmeubel en eigen douche en één met terras en grote op maat gemaakte inbouwkasten, twee kleinere kamers waarvan één volledig ingericht is als kastenkamer en de ander als kantoor. De heerlijk ruime badkamer op deze verdieping is voorzien van een ruim ligbad met whirlpool, separate douche, dubbele wastafel en een toilet.

Omgeving:
Op fietsafstand kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen maar ook niet onbelangrijk zijn de diverse cafés en restaurants. De 27-holes golfbaan, hockey- en/of voetbal club en het recreatiegebied de Vinkeveense Plassen zijn ook per fiets bereikbaar. Er zijn diverse jachthavens in de buurt waar u een boot kunt afmeren. U loopt zo naar de tennisclub. Amsterdam ligt op ca. 10 minuten met de auto (file vrij), Schiphol op 20 min. en Utrecht op ca. 30 min. Abcoude beschikt ook over een eigen trein station.

Bijzonderheden:
- Vrijstaand woonhuis met dubbele garage voor 2 auto's.
- Eigen grond.
- Eigen oprit met 2 buiten parkeerplekken.
- Perceel oppervlakte ca. 497 m².
- Garage met tegelvloer is voorzien van elektrische Centurion deuren.
- Prachtig onderhouden tuin met veel privacy gelegen op het zuidwesten.
- De tuin heeft een eigen sproeisysteem.
- Zonnig terras met buiten haard.
- De tegels van de oprit en het terras zijn gelegd op een betonnen ondergrond.
- Gehele huis voorzien van elektrische zonneschermen.
- Onderheid tuinhuis van ca. 9 m² voorzien van elektra, heaters, tv aansluiting.
- Tuinhuis is afsluitbaar door middel van glazen paneeldeuren.
- Extra bergruimte naast het tuinhuis van ca. 9 m².
- Het huis is geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Boley openhaard op gas.
- Airconditioning op de eerste verdieping.
- Professioneel alarmsysteem met camera's voor binnen en buiten.
- begane grond is voorzien van vloerverwarming.
- Oplevering in overleg.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness