Schoolstraat 24

AMSTERDAM

Details

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type of property
Bovenwoning
Construction year
1910
Floors
1
Number of rooms
3
Number of bedrooms
2

Description

Zeer sfeervol appartement aan het Vondelpark van ca. 92 m², gelegen op de eerste verdieping mét een zonnig dakterras. Het appartement is in goede staat van onderhoud en gelegen op eigen grond.

Omgeving:
Het appartement bevindt zich in een zijstraat van de Overtoom direct naast het Vondelpark. In de buurt vindt u een diversiteit aan winkels, denk aan leuke woonwinkels, drogisterijen en supermarkten. Uiteraard zijn er ook gezellige restaurants en cafés te vinden. Bent u ... vinden. Bent u sportief aangelegd? Het Vondelpark is een ideale plek voor de dagelijkse beweging en ook verschillende sportscholen zijn op steenworp afstand gelegen. Zomers kunt u overigens ook heerlijk recreëren in het Vondelpark. Op loopafstand bevinden zich diverse tram- en bushaltes en met de auto is de ring A-10 nabij gelegen.

Indeling:
Via het trappenhuis naar de eerste verdieping; entree, naar de ruime L vormige woonkamer geheel voorzien van parketvloer. Naast de woonkamer ligt een van de twee slaapkamers met eigen badkamer (2022) voorzien van ligbad, douche, toilet, wastafel en handdoeken radiator. Aan de andere zijde van het appartement is de 2e slaapkamer gesitueerd ook met eigen badkamer die voorzien is van toilet, aparte douche, wastafel en handdoeken radiator. Tegenover deze slaapkamer ligt de ruime keuken met houten aanrechtblad, 4 pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast en diepvries. Aan de zijkant van het appartement bevindt zich de bijkeuken waar de wasmachine, droger en kastruimte zijn. Deze ruimte zou eventueel kunnen dienen als kantoor/kinderkamer/3e slaapkamer en is tevens de doorgang naar het heerlijke zonnige dakterras. Bijzonder is dat dit appartement 3 toiletten bezit dus erg handig voor eventuele gasten.

Bereikbaarheid:
Het appartement is per auto goed bereikbaar vlakbij uitvalswegen van de A10 en uitstekend met openbaar vervoer via diverse tramhaltes en busverbindingen bereikbaar; tram 1 die van Lelylaan naar treinstations Muiderpoort rijdt via Leidseplein en de Vijzelstraat N/Z metro. Leidseplein en Museumplein zijn slechts 15 minuten wandelen door het park, of 5 minuten fietsen.

Bijzonderheden:
- licht appartement.
- Oppervlakte ca. 92 m².
- Royaal zonnig dakterras.
- 2 slaapkamers.
- Mogelijkheid voor 3e slaapkamer.
- 2 badkamers vernieuwd in 2022.
- 3 toiletten in het appartement.
- Hele appartement voorzien van kantel-kiep ramen met dubbel glas.
- Gehele appartement voorzien van parketvloer.
- Gelegen op eigen grond.
- Op steenworp afstand van het Vondelpark.
- De VvE bestaat uit 5 leden. De maandelijkse servicekosten bedragen € 253,83,- per maand.
- Professioneel beheerd door Luijben Vve Beheer.
- MJOP aanwezig.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Read more Show less

Discover the surroundings

Public transport
Restaurants
Shops
Cafe's & Bars
Musea & Amusement
Fitness