Baarsjesweg 279 1

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1930
Verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Goed ingedeeld, zeer licht appartement van 95m² met een heerlijk dakterras, gelegen op een toplocatie met mooi uitzicht vanuit de woonkamer over de Kostverlorenvaart. Moderne woonkeuken, nette badkamer, twee zeer ruime slaapkamers en gelegen op eigen grond.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond. Trap naar het appartement op de eerste verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Royale zitkamer aan de achterzijde van het pand met open keuken en toegang tot het prachtige ... ng tot het prachtige dakterras op het westen. De gezellige woonkeuken ligt aan de achterzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur en geeft toegang tot het riante, zonnige dakterras van ca. 30m².Aan de achterzijde bevindt zich ook een apart eet gedeelte De nette badkamer bevindt zich in het midden en beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad. Twee goed bemeten slaapkamers aan de voorzijde met prachtig uitzicht over het water waarvan de in een walk-in closet heeft. Aparte ruimte voor wasmachine en droger bereikbaar via de hal.

Bijzonderheden:
- Het woonoppervlak bedraagt 95 m² (NEN 2580 meetcertificaat aanwezig)
- Gelegen op een toplocatie op steenworpafstand van het Vondelpark
- Heerlijk dakterras van circa 29.5 m² gelegen op het westen
- Verwarming en warm water door middel van CV combi ketel Intergas 2018
- Appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- De servicekosten bedragen € 124,-per maand
- Actieve en financieel gezonde VvE met 8 leden
- Professionele beheerder Delair vastgoed beheer
- Het appartement is gelegen op eigen grond.
- Eigen entree

Omgeving:
De Baarsjes
Op loopafstand vind je fijne tentjes zoals restaurant Edel, Café Kostverloren, Partisan, Bar Spek, etc. Voor nog veel meer restaurantjes, cafés en De Hallen is Oud-West ook zeer dichtbij en voor leuke speciaalzaken en boetiekjes is de Jan Pieter Heijestraat een aanrader. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op één van de beste markten van Amsterdam, de Ten Kate markt of op de hippe Jan Eef. Tram 7 en 17 en bus 753 gaan om de hoek en met de auto ben je via de Postjesweg binnen een paar minuten op de Ring A10.

De woning ligt ook gunstig ten opzichte van de openbaar vervoersmogelijkheden, zowel bus als tram. Binnen 10 minuten bent u met de tram in het centrum van Amsterdam. Station Lelylaan en Zuid zijn tevens makkelijk bereikbaar. De Ringweg A10 ligt op drie minuten afstand. Parkeren is in de buurt goed mogelijk, een vergunning is binnen afzienbare tijd te verkrijgen.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness