Cooperatiehof 26 III

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1928
Verdiepingen
2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Praktisch en ruim opgezet appartement (70m²) op de bovenste twee verdiepingen met maar liefst drie slaapkamers dus ideaal voor studerend kind !!!

De woning is gelegen in een fraai complex in Amsterdamse Schoolstijl in een uniek en rustig hofje, ontworpen door M. de Klerk en P.L. Kramer, de belangrijkste architecten van de Amsterdamse School. Het appartement bevindt zich op loopafstand van de Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark, de Amstel en om de hoek van de Van Woustraat alwaar u ... Van Woustraat alwaar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen bij o.a. de Albert Heijn en de Landmarkt en waar u tevens een zeer grote diversiteit aan cafés en restaurants vindt.

De woning is zowel met het eigen vervoer als met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Er bevinden zich diverse tramhaltes op de van Woustraat en de Ceintuurbaan. Middels de S110 bent u met de auto binnen enkele minuten op de A2 en de Ringweg A10.

Indeling:
Middels het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de hal van de woning. De hal biedt toegang tot alle vertrekken op deze etage, waaronder het separaat toilet. De badkamer beschikt over een granito vloer, inloopdouche en een wastafel.
De twee slaapkamers van deze verdieping, zijn gelegen aan de voor- en achterzijde. Nette Bruynzeel keuken (2014). De keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur, te noemen; koelkast (Atag), combi-oven (Atag), 5-pits gasfornuis, afzuigkap, was/droogmachine (Siemens) en een vaatwasser (Atag). De woonkamer is voorzien van een fraaie eikenhouten lamelparketvloer. Vanuit de woonkamer gaat er een trap naar de vierde etage, waar zich nog een ruime slaapkamer bevindt.

Het appartementsrecht is gelegen op grond die is uitgegeven in erfpacht. Het huidige tijdvak loopt tot en met 31-03-2063 en de canon is afgekocht tot einde tijdvak.

Vereniging van eigenaars:
Professioneel VvE beheer door: VvE Beheer Amsterdam BV
De VvE is genaamd 'Burgemeester Tellegenstraat e.o.' en bestaat uit de woningen van:
-Coöperatiehof 1 t/m 35
-Henrick de Keijserplein 22 t/m 54
-Lutmastraat 134 A t/m F
-Burgemeester Tellegenstraat 1 t/m 59

Kadastrale gegevens:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de derde verdieping, alsmede een berging gelegen op de vierde verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend Coöperatiehof 26-3 te 1073 JR Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie V nummer 12036-A-187, uitmakende het zesenzeventig /vijftienduizend vijfhonderdvijftiende (76/15.515de) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Bijzonderheden:
- Appartement bestaand uit 2 etages met 3 slaapkamers totaal.
- Bovenste 2 etages dus geen bovenburen.
- Vrij uitzicht vanuit de woonkamer de straat in.
- Afgekochte erfpacht tot en met maart 2063.
- Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De locatie ligt dichtbij allerlei praktische voorzieningen.
- Bijzonder wonen in een monument van de Amsterdamse School-architectuur.
- Professioneel beheer van de VvE.
- Kamer op de vierde etage officieel bij de woning getrokken met vergunning.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness