Gerrit van der Veenstraat 179

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Benedenwoning
Bouwjaar
1927
Verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

GERRIT VAN DER VEENSTRAAT 179, 1077 EB AMSTERDAM

Royaal dubbel benedenhuis (ca. 177 m²) met kelder (ca. 11 m²), gelegen op hoek van de Gerrit van der Veenstraat en het Olympiaplein, door z’n hoekligging en vele ramen is er een prachtig uitzicht over de sportvelden en komt er van twee kanten veel licht de woning binnen.

Ligging:
Op loopafstand bevinden zich de Beethovenstraat, Zuidas en de Cornelis Schuytstraat. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer ... rvoer (station Zuid WTC op 5 min afstand) en de diverse uitvalswegen. Tevens op loop-/fietsafstand vindt u diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), het Concertgebouw, een breed aanbod restaurants en cafés, maar ook diverse stadsparken. In het Vondelpark en het Beatrixpark kunt u terecht voor sport en recreatie.
Naast al deze voorzieningen biedt deze buurt ook nog nationale en internationale basis- en middelbare scholen. De British School of Amsterdam bevindt zich zelfs om de hoek!

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree, hal, gang waar alle vertrekken op uitkomen, garderobekast. Badkamer v.v. wc, bad/douche en dubbele wastafel. Werk/slaapkamer gelegen aan de Gerrit van der veenstraat zijde. Aan de voorzijde bevinden zich twee zeer ruime slaapkamers voorzien van kledingkasten.

Kelder:
Ruime kelder met wasmachine- en drogeraansluiting. Tevens goede opslagruimte.

Eerste verdieping:
Ruime woonkamer met open haard en ramen rondom waardoor er veel licht binnenkomt. Brede vensterbanken waar men een riant uitzicht heeft over het Olympiaplein en de sportvelden. Eetgedeelte, praktische half openkeuken v.v. o.a. 6-pitsgasfornuis en oven (Boretti) en afwasmachine (Smeg). Bijkeuken. Separaat toilet met fontein. Masterbedroom gelegen aan de Gerrit van der Veen zijde voorzien van inbouwkasten. Badkamer met douche en dubbele wastafel.

Bijzonderheden:
- Dubbel benedenhuis (ca. 177 m²) gelegen in Oud-Zuid.
- Kelder met wasmachine en droger aansluiting.(ca. 11 m²).
- Service kosten € 185,35 per maand.
- Gelegen op erfpacht. (Voorwaarden 1994).
- Tijdvak: 01-10-2001 t/m 30-09-2051.
- Erfpachtbedrag: € 1.425,28 per jaar.
- 4 slaapkamers, 2 badkamers.
- Open haard.
- Dubbel glas.
- Houten vloer.
- C.V. ketel (Nefit Ecomline HR, 2004).
- Oplevering in overleg.
- Parkeren via vergunningstelsel.

Bereikbaarheid:
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC en station RAI). De tramlijnen 5 en 24 kunt u pakken vanaf de Stadionweg en parkeren is in deze buurt nog (relatief) gemakkelijk.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness