Geuzenstraat 45 HS

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Benedenwoning
Bouwjaar
1935
Verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Wij bieden aan; een heerlijk licht en instap klaar 2- appartement van 41 m². Het appartement heeft uitzicht op het plein en een heerlijk ruim balkon van 3.6 m² dat op het westen gesitueerd is.

Indeling: zie plattegrond

Bijzonderheden:
- Het woonoppervlak bedraagt 41 m² (NEN 2580 meetcertificaat aanwezig
- Berging in de onderbouw 4.10 m²
- Heerlijk balkon gelegen op het westen van circa 3.60 m²
- Verwarming en warm water door middel van CV ... l. CV installaties, leidingen etc. worden juni 2022 vervangen door de VvE
- Appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- De servicekosten bedragen € 116,46,-per maand
- Actieve en financieel gezonde VvE met 226 leden
- Professionele beheerder HNBV
- Erfpacht canon afgekocht tot en met 15-09-2058

Omgeving:
Het appartement is gelegen in een rustige straat in fijne stadse woonbuurt "De Baarsjes". Trendy cafés en restaurants zijn om de hoek. De buurt is continu in ontwikkeling met activiteiten en nieuwe horecagelegenheden voor jong en oud. De Jan Evertsenstraat en het Mercatorplein met vele winkelmogelijkheden liggen op loopafstand, net als het sfeervolle Erasmuspark. Ook de Hallen zijn vlakbij met een bibliotheek, bioscoop en de Food Hallen. Binnen enkele minuten fietsen ben je in de Jordaan, hartje centrum, in het Rembrandtpark of het Vondelpark.

Bereikbaarheid:
Het appartement is goed bereikbaar met openbaar vervoer, diverse trams en bussen zijn op loopafstand richting o.a. station Amsterdam Sloterdijk. Lelylaan en Amsterdam Centraal en Schiphol. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de ring A10, deze is met de auto binnen enkele minuten te bereiken. Door de centrale ligging en de aanwezigheid van veel groen is dit een erg populaire buurt!

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness