Hertzstraat 29

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1991-2000
Verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Heerlijk rustig centraal gelegen, in een bijna parkachtige omgeving in Watergraafsmeer, 3-kamer hoek appartement met een ruim balkon, gelegen op het zuidwesten, en een eigen berging op de begane grond. De woning, met vrij uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het balkon, ligt op de tweede verdieping van een goed onderhouden kleinschalig appartementencomplex met lift.

Indeling:
Centrale hal met lift en toegang tot bergingen.
Woningentree op de tweede verdieping; Ruime hal ... ng; Ruime hal met cv-ruimte; toilet met fonteintje; woonkamer met aan twee zijden ramen, waardoor veel lichtinval, en een deur naar het balkon; ruime slaapkamer met schuifpui naar balkon; tweede goed bemeten slaapkamer; In 2020 vernieuwde keuken voorzien van inbouwapparatuur; badkamer met douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting; ruim en zonnig balkon.
Berging, voorzien van elektra, op begane grond.

Ligging:
De woning is rustig gelegen aan een doodlopend straatje in een groene woonomgeving, deels omsloten door sportfaciliteiten, o.a. schaatsbaan Jaap Eden en voetbalvelden. Op loopafstand ligt het winkelgebied Christiaan Huygensplein met een breed winkelassortiment. Het aanbod aan sportmogelijkheden in de directe omgeving is groot, o.a. schaatsen, voetbal, tennis en fitness. Er zijn de buurt diverse restaurants, variërend van een knus bruin café tot een vermaarde restaurant als De Kas. De bereikbaarheid is uitstekend, tram- en bushalte, o.a. naar Centraal Station, op loopafstand, nabij treinstation Science Park en een goede aansluiting op Ringweg A10.

VvE:
De woning maakt deel uit van een actieve en financieel zeer gezonde VvE, bestaande uit 17 appartementsrechten. De maandelijkse servicekosten zijn nu € 200,53 per maand.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1994;
- Onderdeel van VvE de Kruyswegh I bestaande uit 17 appartementen;
- VVE bijdrage € 200,53 per maand, VVE beheer is uitbesteed aan VVE Beheer Amsterdam;
- Volledig geïsoleerd;
- Energielabel A;
- Parkeren: vergunningsgebied Oost 5a;
- Woonoppervlakte ca. 79 m²;
- Berging op begane grond ca. 4 m²;
- Balkon op zuidwesten ca. 9 m²;
- Dubbele beglazing;
- Centrale verwarming en warm water via een gasgestookte combi hr-ketel;
- Gemeentelijke erfpacht, canon afgekocht tot 1 april 2043 daarna vastgeklikt onder gunstige voorwaarden;
- Oplevering op korte termijn mogelijk.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness