IJdoornlaan 1493 G

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
2019
Verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Turnkey, duurzaam twee kamer appartement uit 2019 van ca. 54 m², met ruim balkon van ca. 12 m² op het westen gelegen!

Je woont hier pal naast winkelcentrum “Banne”, vlakbij een metrohalte, de ringweg A10, het Noorderpark en binnen 15 minuten fietsen van zowel de binnenstad als van natuur- en recreatiegebied Het Twiske.

Over de ligging en de buurt:
De woning is gelegen in een recent gebouwd appartementencomplex aan de IJdoornlaan, in Amsterdam-Noord. De wijk rondom ... e wijk rondom het complex is ruim opgezet, kent veel groen en heeft veel lokale voorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het naastgelegen winkelcentrum “Banne” of iets verderop in winkelcentrum "Boven ’t IJ”. Uniek aan wonen in Noord, is dat je hier vlakbij de binnenstad woont, maar ook zo de stad uit bent. Met de fiets bereik je al in iets meer dan een kwartier hartje Amsterdam, terwijl het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied Het Twiske in dezelfde tijd bereikbaar is. Het Twiske is voor veel Amsterdammers de ideale achtertuin en is een heerlijke plek om te wandelen en fietsen. Wat dichterbij tref je het Noorderpark, ook een fijne plek voor een blokje om. De woning heeft een uitermate gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen, met de ringweg A10 vrijwel om de hoek. De Noord-Zuidlijn ligt op enkele minuten loopafstand en brengt je binnen 15 minuten naar het centrum.

Begane grond:
Gesloten entree met bel, intercom, trappenhuis en liftinstallatie.

Appartement op de 5e verdieping:
Via de lift of het trappenhuis, bereiken we het appartement op de vijfde etage. We komen binnen in de langwerpige entreehal die toegang biedt tot de berging, toilet en de woonkamer/keuken van het appartement. De lichte woonkamer heeft een fraaie ligging met veel lichtinval vanuit het westen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime en overdekte balkon (ca. 12 m²) op het westen waar je in alle rust van de middag- en avondzon kunt genieten. Aan beide uiteinden van het balkon zijn stopcontacten aanwezig. De moderne keuken in hoek opstelling is uitgevoerd met stijlvolle, lichte fronten. De luxe keuken beschikt over een inductiekookplaat met afzuigkap, ingebouwde koelkast, vriezer, combioven/magnetron en een vaatwasser. Het appartement beschikt over een keurig afgewerkte slaapkamer van een goed formaat met aansluitend de badkamer.

De badkamer is voorzien van een wastafel en een inloopdouche. Het toilet met fonteintje bevindt zich in een aparte ruimte tegenover de badkamer. De aansluitingen voor de witgoedopstelling zijn handig weggewerkt in een apart washok/berging en daarnaast is er nog een tweede inpandige berging aanwezig die dienst kan doen als voorraad-/inloopkast. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Kenmerken van de woning:
- Bouwjaar 2019;
- Energielabel A;
- Turnkey 2-kamerappartement binnen de ring van Amsterdam;
- De erfpachtcanon is afgekocht tot ca. 2067, eeuwigdurend afkopen kost ca. 2.500,- euro;
- Groot overdekt balkon (met stopcontacten) op het zonnige westen;
- Er is een lift aanwezig in het complex;
- Gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw (3 plaatsen);
- VvE Professioneel beheerd door: VvE Beheer Groep B.V.;
- De VvE servicekosten bedragen momenteel € 115,- per maand;
- Alle dagelijkse voorzieningen (winkelcentrum, ring A10, Noord/Zuidlijn, etc.) nabij;
- Levering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness