Lutmastraat 89 II

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1915
Verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Gelegen op de tweede etage van een authentiek pand in de populaire wijk “de Pijp” in Amsterdam.

Bevindt zich dit Sfeervolle appartement (60 m²) op de tweede etage van een goed onderhouden complex. Het appartement telt 2 courante slaapkamer en heeft een balkon aan de achterzijde. Het appartement is een aantal jaren geleden gerenoveerd en verkeert thans in een zeer nette staat van onderhoud.

OMGEVING:
De woning is ideaal gelegen in De Pijp, tussen het Cornelis ... rnelis Troostplein en de Tweede van der Helststraat. Veel gezelligheid is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants. Ook de Albert Cuypmarkt (om de hoek) die 6 dagen per week is te bezoeken, is zeer sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid is de Pijp goed bereikbaar zowel met trein (Amsterdam Amstel/RAI), meerdere tramverbindingen. Met de Noord-Zuidlijn op slechts een paar minuten lopen bent u met een korte verbinding snel bij bijvoorbeeld Station Zuid, Schiphol of het Centraal Station. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de ring A-10.

INDELING:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis.
Tweede etage:
Entree; hal; meterkast; woonkamer aan de voorzijde; slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon, gelegen op het noorden; keuken met toegang tot het balkon ; badkamer met wastafel, douche en toilet; slaapkamer aan de voorzijde met grote kastenwand.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1915
- Woonoppervlakte ca. 60 m² (incl. nen 2580 meetrapport)
- Balkon 3.5 m²
- Erfpachtcanon vooruitbetaald tot en met 31-12-2040
- Kozijnen voorzien van dubbel glas
- Verwarmd middels Remeha HR cv-ketel, 2017
- Kleinschalige vereniging van eigenaars (3 leden)
- Maandelijkse VVE bijdrage € 40,- per maand
- Beschermd stads- en dorpsgezicht
- Aanvaarding in overleg

PARKEREN:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness