Molenweg 22

AMSTELVEEN

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1926
Verdiepingen
2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Te koop charmante eengezinswoning met achter- en voortuin gelegen op een top locatie met zicht op de ingang van het Broerse park.

Het huis ligt in de wijk Elsrijk/Patrimonium op loopafstand van het Amsterdamse Bos, tussen drie parken (het Broerse-, het Thijsse- en het Braakpark), en om de hoek van diverse winkels (AH, Lidl, Apotheek, de huisartsenpost, etc.) en scholen voor lager, middelbaar en internationaal onderwijs. Het overdekte, luxe winkelcentrum Stadshart en het Oude Dorp ... adshart en het Oude Dorp van Amstelveen met zijn gezellige restaurants en cafés liggen op nog geen 5 minuten fietsen. Schiphol, de Zuidas, alsmede het Centrum van Amsterdam liggen in de directe omgeving. Binnen een paar minuten is men bij de uitvalswegen. De aanwezigheid van diverse bushaltes richting winkels en Amsterdam Centrum, de aanwezigheid van tram- en metro en de Schiphollijn zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, doorzonwoonkamer met toegang d.m.v. dubbele deuren naar de overkapping/veranda om vervolgens de achtertuin te betreden (noord-west) die tevens is voorzien van een vrijstaande schuur. Charmante keuken met 5 pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en diepvries. Via de keuken is er tevens toegang tot de overkapping/veranda en de tuin. Onder de keuken bevindt zich ruime bergruimte ideaal voor opslag. Gang met kast en vaste trap naar de eerste verdieping met 2 slaapkamers, ruime badkamer met daklicht, vloerverwarming, douche, vaste wastafel en handdoekenradiator, separaat toilet met extra urinoir. De badkamer is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
- Eigen grond.
- Voor en achtertuin. Achtertuin bereikbaar middels achteringang met poort.
- Bouwjaar 1926.
- Ligging tegenover Broerse park.
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness