Saxenburgerdwarsstraat 15

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Benedenwoning
Bouwjaar
1881
Verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Uniek gelegen benedenhuis (100 m²) met vernieuwde fundering (1998) een eigen opgang en gezellig terrasje op het westen aan de achterzijde. Het appartement heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Het appartement is gelegen in een rustig straatje van Stadsdeel Oud-West en op nog geen minuut lopen van Amsterdams grootste en gezelligste stadspark, het Vondelpark.

Omgeving:
Het appartement bevindt zich in een zijstraat van de Overtoom direct naast het Vondelpark. In de buurt ... ark. In de buurt vindt u een diversiteit aan winkels, denk aan leuke woonwinkels, drogisterijen en supermarkten. Uiteraard zijn er ook gezellige restaurants en cafés te vinden. Bent u sportief aangelegd? Het Vondelpark is een ideale plek voor de dagelijkse beweging en ook verschillende sportscholen zijn op steenworp afstand gelegen. Zomers kunt u overigens ook heerlijk recreëren in het Vondelpark. Op loopafstand bevinden zich diverse tram- en bushaltes en met de auto is de ring A-10 nabij gelegen.

Indeling:
Eigen entree. Een ruime woonkamer met aan de straatzijde een open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Zowel aan de voor– als aan de achterzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers met eigen badkamer. Beide badkamers zijn voorzien van een ligbad, vloerverwarming, ruime inloopdouche en wastafelmeubel. Bij de slaapkamer aan de achterzijde zijn er op maat gemaakte kledingkasten en is er een grote schuifpui naar het terras. Aan de voorzijde bevindt zich een derde slaap/werkkamer ideaal als gasten slaapkamer of als kantoorgebruik. Het appartement is tevens voorzien van twee toiletten. Dit benedenhuis is zeer praktisch door de aanwezigheid van veel bergruimte door het gehele appartement. Aan achterzijde is een fraai aangelegd terras op het westen die vanuit meerdere ruimten te bereiken is.

Saxenburgerdwarsstraat:
Voormalige buitenplaats, later pottenbakkerij, die hier tot 1879 heeft gestaan. De straat is onder deze naam van de gemeente Nieuwer-Amstel overgekomen.(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 100 m²
- 3 slaapkamers, 2 luxe badkamers.
- MJOP aanwezig.
- Eigen grond.
- Volgens opgave bouwarchief fundering vernieuwd in 1998.
- Energielabel C
- Professioneel VvE beheer door: Luijben VvE Beheer & Administratie.
- VvE bestaande uit 5 leden.
- Servicekosten: € 253,38 per maand.
- Nieuwe Cv-ketel.
- Door bijna het gehele appartement ligt vloerverwarming.
- Wastafelmeubel door meubelmaker gemaakt.
- Volledig dubbel glas.
- Eigen opgang.
- Terras aan achterzijde, gelegen op het westen.
- Oplevering in overleg maar kan snel.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness