Schouwenselaan 7

AMSTELVEEN

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1962
Verdiepingen
3
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
6

Omschrijving

Gelegen in het gewilde Elsrijk een luxe afgewerkte woning met 4 ge-airconditionde slaapkamers, Maretti verlichting, en tal van luxe afwerking en een energielabel B.

Indeling:
Via het entree bereikt u de ruime en zeer lichte hal met garderobekast, meterkast en een ruim toilet met fontein.

Via een prachtige glazen Belisol pui krijgt u toegang tot de zeer ruime ca.34 m² grote lichte woonkamer voorzien Jasno shutters. Via een glazen schuifpui heeft u toegang tot een ... ot een groot gefundeerd terras gelegen op het westen.

De open keuken met eiland heeft een grote ijskast en separate vriezer, 5 pits inductie, combi stoomoven en combi oven alle apparaten zijn van Siemens.

Middels een trap bij het entree begeeft u zich naar de overloop van de 1e etage welke geheel is voorzien van een eikenhouten vloer en toegang geeft tot 4 slaapkamers.
Alle kamers zijn voorzien van elektrisch bedienbare luxaflex screens. De twee grootste slaapkamers zijn voor zien van airconditioning.
De badkamer is voorzien van een dubbel wasmeubel met een grote apothekers spiegelkast, een zeer ruime inloopdouche met thermostaat kraan en een toilet.

Op de 2e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een zeer luxe badkamer voorzien van Villeroy en Boch ligbad, ruime inloopdouche, royaal wasmeubel met daarboven een grote ronde spiegel met verlichting en een toilet. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De badkamer is voorzien van een bad, inloopdouche, vaste wastafel en toilet.

De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk met kunstgras een gefundeerd terras en voorzien van een ruime praktische schuur 11.5 m² met elektra.

Bijzonderheden:
- Airconditioning op 4 slaapkamers.
- Jasno shutters.
- Luxaflex elektrische screens.
- Maretti led inbouw en opbouwspots.
- Gehele begane grond is voorzien een parket visgaat vloer.
- Alarm installatie.
- Siemens keukenapparatuur inclusief stoomoven.
- 3 Cameras met recorder.
- 3 x Nest rookmelder met nachtlamp.
- Nest thermostaat.
- Gefundeerd terras.
- 6 horren op de 1ste en 2de verdieping
- Cat 7 internet bekabeling.
- CW 5 Remeha Cv-ketel uit 2018
- Gehele woning is voorzien van dubbele beglazing.
- Energielabel B.
- Kabel voor zonnepanelen reeds aangelegd naar de meterkast, evenals een dakdoorvoer geplaatst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness