Ruyschstraat 99 II

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Onder bod
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1910
Verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

UNIEK LICHT 2-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 52 M2 GELEGEN OP EIGEN GROND IN DE POPULAIRE OOSTERPARKBUURT op EIGEN GROND en NIEUWE FUNDERING (2012).


Indeling:
Lichte woonkamer met hoge plafondhoogte, openslaande deuren naar het Frans balkon (Z) aan de voorzijde. Tevens in de woonkamer vlakbij de entree een garderobekast. Er is een open keuken . De ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen met toegang naar het woningbrede balkon (N). De ruime badkamer is voorzien van ... rzien van ligbad, toilet en combi cv-ketel (2006). Tussen de badkamer en halletje aparte ruimte voor wasmachine en droger.

Algemeen:
- EIGEN GROND
- Nieuwe fundering (2012)
- Woonoppervlakte van ca. 52 m²
- Servicekosten van € 120,- per maand
- Actieve VVe
- Huishoudelijk reglement van toepassing
- Balkon over de gehele breedte met balkonkast, het balkon valt niet in de VvE.
- Cv-ketel, type Nefit Smartline HR bouwjaar 2006
- Oplevering per direct kan snel

Omgeving:
De Oosterparkbuurt is een gewilde en rustige negentiende eeuwse wijk. Het appartement is in een tweerichtingstraat gelegen en ligt centraal ten opzichte van alle uitvalswegen en openbaar vervoer voorzieningen.
Om de hoek is bijvoorbeeld de lekkerste bakker van Amsterdam: `Hartog` te vinden, het OLVG, het Oosterpark, Beukenplein en winkels voor de dagelijkse boodschappen in de Eerste Oosterparkstraat. De buurt is hip en booming en volop in ontwikkeling. De laatste jaren verrezen in dit gedeelte van Amsterdam Oost diverse trendy winkels, bars en restaurants. Op 5 fietsminuten liggen twee van de bekendste markten van Amsterdam, De Dappermarkt en de Albert Cuypmarkt en binnen 10 minuten fietsen bent u in het centrum van Amsterdam.
De bereikbaarheid is bijzonder goed. Zo stoppen tram 3 en 7 om de hoek en ook de metrostations Weesperplein en Wibautstraat liggen op 5 minuten loopafstand. Het NS station Amsterdam Amstel is slechts 1 metrohalte van het appartement verwijderd. Met de auto bent u zo via afslag S112 zo op de Ring A-10, A1 en A2.


Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

------------------------------------------------------
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness